Αρχική Σελίδα

           

 

 Αγαπητά μας παιδιά, σας χαιρετούμε!

 

Η Διεύθυνση κι οι καθηγητές του Σχολείου μας, σας εύχονται πρωτίστως υγεία! Στις δύσκολες στιγμές που περνά ο πλανήτης το σχολείο αντιστέκεται. Η ανάγκη για εγρήγορση είναι επιτακτική. Προχωρούμε τη ζωή μας. Στον ιστοχώρο του σχολείου μας θα βρείτε υποστηρικτικό υλικό, που θα αναρτάται από τους καθηγητές και τις καθηγήτριές σας τις μέρες που τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Το διδακτικό αυτό υλικό αποσκοπεί να σας βοηθήσει στη μελέτη των μαθημάτων σας από το σπίτι, με την  εξ αποστάσεως καθοδήγηση των καθηγητών/τριών σας.

 

Επιλέξτε την τάξη στην οποία ανήκετε και στη συνέχεια το μάθημα για το οποίο θα θέλατε  να βρείτε σχετικό υλικό. Μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία και να εργαστείτε από το σπίτι. Έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να αποστείλετε τις εργασίες σας στους/στις καθηγητές/τριες σας (είτε στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο είτε  στο viber είτε στο messenger) για διόρθωση και ανατροφοδότηση.

 

Οι μαθητές/τριες της Γ΄ Λυκείου έχουν επίσης τη δυνατότητα, μέσω αυτής της σελίδας να συνδεθούν με την ιστοσελίδα του ΥΠΠΑΝ και να κατεβάσουν διδακτικό υλικό που έχει αναρτηθεί εκεί για τα εξεταζόμενά τους μαθήματα.

 

Εύχομαι οι έκτακτες αυτές συνθήκες να γίνουν αφορμή να κατανοήσουμε την αξία του ανθρώπου και τη δύναμη της γνώσης

 

Η Διευθύντρια 

Μαρία Θεοφάνους

         Saatchi Gallery Deutsche Bank Art 2016
               Δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία 
             Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη 2016