Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας Κολοσσίου

κ. Λούκα Δημητρίου

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση χαιρετίζω τη δημιουργία ιστοσελίδας του Σχολείου μας, του Περιφερειακού Λυκείου «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΣΣΙΟΥ».

Για τη δημιουργία αυτού του σχολείου, ο δρόμος ήταν μακρύς!

Η πορεία ήταν μεγάλη και χρονοβόρα. Το όραμα όμως υπέροχο…

Οι συναντήσεις, οι διαβουλεύσεις, η παράθεση κοινών στόχων με όλους τους αρμόδιους ήταν     ο πρόδρομος για ένα δικό μας λύκειο! Για τη γέννηση του Περιφερειακού Λυκείου Απόστολος Λουκάς Κολοσσίου!!! Νιώθω πάνω απ’ όλα υπερήφανος για την παράδοση αυτού του έργου στην Κοινότητα Κολοσσίου και στα παιδιά όλων των κοινοτήτων που φοιτούν στο σχολείο μας.

Η ιστοσελίδα πιστεύω αντικατοπτρίζει κατά κάποιο τρόπο το βαθμό επίτευξης των στόχων και τις επιδιώξεις που έθεσαν όλοι οι παράγοντες της σχολικής μας μονάδας στο φετινό προγραμματισμό.

 Η συνεργασία Σχολικής Εφορείας και Συνδέσμου Γονέων αποτελούν για τη Διευθύντρια και τον καθηγητικό σύλλογο όαση στήριξης, ενθάρρυνσης και ενίσχυσης στο δύσκολο έργο τους.

Χρέος όλων μας είναι από τα σχολεία να αναδειχθούν ποιοτικοί άνθρωποι με κοινωνική μόρφωση που θα έχουν τα εφόδια να αντιμετωπίσουν τα φαινόμενα και τις προκλήσεις που εμφανίζονται καθημερινά στην κοινωνία.

Αγαπητά μου παιδιά πιστεύω πως από το σχολείο σας, τους καθηγητές σας και τους γονείς σας εφοδιαστήκατε με γνώση, μετριοφροσύνη, ήθος, πίστη και αρετή.  Συμβουλή μου είναι μακριά από αρνητική στάση, αδιαφορία, επιθετικότητα και παραβατική συμπεριφορά.

Τελειώνοντας θέλω να σας διαβεβαιώσω εκ μέρους της Σχολικής Εφορείας ότι θα είμαστε πάντα αρωγοί και δίπλα σας σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους.

 

     Λούκας Δημητρίου

   Πρόεδρος Σχ. Εφορείας

   Περιφερειακού Λυκείου

 «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ»

        ΚΟΛΟΣΣΙΟΥ